Om oss

Vi är ett profilföretag i Vimmerby och har kunder i hela Sverige. Vi har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Villkor & info

PRIS & KÖPVILLKOR
Vi reserverar oss från eventuell slutförsäljning.
Priserna på plcollection.se:s hemsida uppdateras i realtid. Moms och frakt tillkommer. Priserna är angivna i svenska kronor om inget annat anges. plcollection.se äger rätt att ändra offererade priser utan föregående avisering. Mellan plcollection.se och kund gäller avtalat pris om inget annat särkilt avtalats. Försäljning till företag sker efter särskild kreditprövning mot faktura som förfaller till betalning trettio (30) dagar från faktura datum. Vid ej godkänd kreditprövning gäller kontant betalning.
Vid betalningsdröjsmål utgår årlig dröjsmålsränta på utestående belopp med åtta (8) % plus gällande referensränta (tidigare diskontot) från förfallodagen. plcollection.se tar ut vid var tid gällande lagstadgad påminnelse avgift


FRAKT
Fraktkostnad tillkommer på alla order


LEVERANSVILLKOR
Vi anlitar DHL som speditör för leverans. Ni kan välja på att få era varor till er leveransadress, men då måste det finnas folk på plats. Eller så väljer ni DHL servicepoint, Det bästa sättet att få varor på, när man ej har personal på leverenadressen dag tid. Ni får då ett sms på var ni ska hämta era varor på närmaste service ställe, typ ica affären, färghandeln m.m..
Outlöst försändelse
För försändelse som ej lösts ut utan gått i retur till PL Collection debiteras en avgift om för närvarande 250 kr plus moms för att täcka PL Collections transport- och administrationskostnader.

Korta fakta

Bolagsnamn
PL COLLECTION AB
Org. Nummer
559021-3285
Telefonnummer
070 555 34 50
E-postadress
info@plcollection.se